Gratis Salgsvurdering

Ønsker du en gratis boligvurdering i Hvidovre eller omegn?

Hos Ejendomsmægler Stine Christiansen har du mulighed for at booke en salgsvurdering af din bolig.

Om os

Hos Ejendomsmægler Stine Christiansen, prioriterer vi vores kunder meget højt. Derfor har vi valgt, at være i tæt dialog med vores kunder, da vi mener at dette er en fornuftig fremgangsmåde til et godt samarbejde. 

For at give vores kunder en god oplevelse hos os, betyder tilfredshed meget, samt det at give en følelse af at I har truffet det rigtige valg med os som ejendomsmægler.
Dette gør vi ved at lytte til vores kunder, samt at skabe et værdifuldt samarbejde som din ejendomsmægler i Hvidovre. 

 
Dine fordele ved en ejendomsvurdering
Sælg bolig i hvidovre

Stine Christiansen

Indehaver/Ejendomsmægler

Sælgeranbefaling

10 ud af 10
Baseret på 7 besvarelser

★★★★★

Sælg bolig i hvidovre

Sådan foregår en salgsvurdering

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, derfor giver vi en gennemsigtig og ærlig salgsvurdering af din bolig i Hvidovre eller omegn.

Vurderingen foregår således, at vi besøger din bolig i Hvidovre og kigger boligen igennem grundigt, sammen med dig. Her snakker vi om dine forventninger til vurderingen og eventuelt et salgsforløb hos os, hvis dette ønskes. Herefter giver vi dig et 100% uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig. 

Vi giver dig vores ærlige mening om din bolig og dens værdi og salgspotentiale. Herefter er det helt op til dig at vurdere, hvordan processen skal fremgå fremadrettet. Vi vurderer din bolig, uanset om du med sikkerhed vil have den solgt eller bare vil have en ejendomsmæglers ejendomsvurdering til fremtidigt brug.

Vi ved godt, at det er et svært valg, om hvorvidt du skal sælge din bolig, men du er altid velkommen til at kontakte os for at stille yderligere spørgsmål. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ejendomsvurdering & tryghed for kunden

For os som din ejendomsmægler i Hvidovre, er det meget vigtigt, at du får den rigtige salgspris fra starten. Vi ved godt, at man ofte har svært ved at give en neutral vurdering af sit eget hus, som husejer. 

Derfor vil vi være med til at give dig sikkerhed og en fornuftig salgsvurdering af dit hus. Vi har fuldstændig styr på boligmarkedet i og omkring Hvidovre.

Vi har haft mange glade kunder på baggrund af vores ærlige salgsvurdering. Vi kender Hvidovre rigtig godt og er specialister i salgsvurdering. Derfor kan du med sikkerhed være rolig omkring værdien af din bolig.

 
Kontakt os

Hos Ejendomsmægler Stine Christiansen er vi altid klar til at hjælpe dig. Så ring til os allerede i dag eller kontakt os på mail, hvis du har yderligere spørgsmål til din boligvurdering. 

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med din boligvurdering i Hvidovre, uanset om du ønsker at sælge din bolig eller blot bare ønsker en salgsvurdering.

Har du spørgsmål til køb, salg, ris, ros eller andre ting på hjertet, så er du også altid velkommen til at ringe eller maile. Du kan også vælge at bruge kontaktformularen på denne side. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Få din gratis salgsvurdering

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Stine Christiansen - ejendomsmægler

  Stine Christiansen

  Indehaver/Ejendomsmægler
  sc@stinechristiansen.dk
  +45 2341 2650

  Marianne - Lokal ejendomsmægler hvidovre

  Marianne K. Olsen

  Kundeudtalelser

  Call Now Button